Bil | Teori

Komplett digitalt studiematerial som du kommer åt från din dator, mobil eller surfplatta. Du kan se på filmer, lyssna på texter och göra obegränsat med tester online. I paketet ingår det även lärarledda teoriforum samt inskrivning.
Pris: 2 500 kr
Bokning: Kontakta oss

Teori för personbil

Innehåll och omfattning

Teorin är en otroligt viktig del genom hela körkortsutbildningen. En av de viktigaste nycklarna till en lyckad körkortsutbildning utgår från teorin. Med goda teoretiska kunskaper inom varje delmoment kommer den praktiska utbildningen gå lättare och vi anser att du kan tillsammans med att ligga i fas med teorin spara både tid och pengar på din körkortsutbildning. I samband med inskrivning hos oss väljer du det studiesätt som passar dig bäst. Digitalt, bokformat eller både och – vi har det senaste utbildningsmaterialet!

Digital utbildningsplattform

Det digitala utbildningspaketet innefattar interaktivt studiematerial där du kan läsa, lyssna, se filmer, övningar och fritt med tester online för att du ska klara ditt teoriprov. Du kommer åt den digitala plattformen från din mobil, dator eller surfplatta. Vårt mål är att du ska få ditt körkort så smidigt och enkelt och stöttar alltid vid behov. Därför har vi också lärarledda teoriforum och lektioner.

Stöd vid läs och skrivsvårigheter

Vi har personal som är särskilt utbildad för elever med läs- och skrivsvårigheter, samt andra hinder. Vi finns till hands och vill att alla ska ha rätt förutsättningar att klara såväl teoriprov som körprov.

Vi kan hjälpa till med att genomföra utredningar och ansökningar för att få dispens för muntligt teoriprov eller teoriprov med förlängd tid. Dessutom erbjuder vi individuella teorilektioner med vår specialutbildade lärare om önskemål finns.